Seuran harjoitustoiminta keskeytetty toistaiseksi 12.3 alkaen.

Kotkan Painimiehet haluaa toimia vastuullisesti ja ennaltaehkäistä koronavirustartuntojen leviämisen mahdollisimman hyvin. Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeistuksia, joiden mukaan suositellaan käyttämään harkintaa myös pienempien tapahtumien, kokousten sekä harrastustoiminnan järjestämisen osalta.

Kotkan Painimiehet noudattaa Painiliiton ohjeistusta ja harjoitusryhmät pidättäytyvät tällä päivämäärällä ( 12.3 ) myös  lajiharjoittelusta Painiliiton suosittelemaksi ajaksi eli 31.3.2020 asti tai kunnes toisin ohjeistetaan.

Hallituksen ja THL:n suosituksen mukaisesti Painiliiton alainen kilpailutoiminta on keskeytetty 31.3.2020 asti tai kunnes toisin ohjeistetaan. Painiliitto suosittelee seuroille taukoa lajin leiritoiminnasta ja muusta ryhmätoiminnasta (valmentaja- ja tuomarikoulutus tms.) 31.3.2020 asti tai kunnes toisin ohjeistetaan. Myös lajiharjoittelusta pidättäytymistä suositellaan.

Kotimaan tapahtumien osalta tilanteen kehittymistä seurataan tarkasti ja päätöksiä tehdään THL:n ja muiden viranomaisten suositusten mukaisesti.

Ulkoministeriön ohjeiden mukaisesti kaikkea ulkomaille matkustamista tulisi välttää. Tilanne muuttuu tällä hetkellä niin nopeasti, että kiellot ja rajoitukset liikkumisen suhteen muuttuvat jopa tunneissa, joten sairastumisen lisäksi on olemassa riski, että rajoituksien suhteen voi joutua tahtomattaan jäämään karanteeniin toiseen maahaan.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, toimi paikallisten terveydenhuoltoviranomaisten ja THL:n ohjeiden mukaisesti ottamalla yhteyttä paikalliseen viranomaiseen ennen päivystykseen hakeutumista. Toimi näin myös, jos olet ollut läheisessä kontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen henkilöön.

Hengitystieinfektion yhteydessä painiharjoittelusta tulee ehdottomasti pidättäytyä.