Kotkan Painimiesten COVID-19 ohjeistukset

Pitkän tauon jälkeen pääsemme taas painiharrastuksen pariin ja painit jatkuvat 1.9. alkaen!

Noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisohjeistuksia sekä lajiliiton ohjeita koronaviruspandemian ehkäisemiseksi.

Tässä muistilista painijoille ja vanhemmille:

⁃ Vain TÄYSIN TERVEENÄ painisalille! Mikäli perheessä muita kipeänä, olisi tällöin myös hyvä pysytellä kotona. Huomioittehan lisäksi viranomaisten ohjeistamat karanteenimääräykset, mikäli matkustatte.
⁃ Huolehditaan hygieniasta ja pestään käsiä saippualla! Lisäksi salilla käsidesiä Kotkan kaupungin toimesta eli käyttäkää tarvittaessa myös sitä
⁃ Erilliset painivaatteet (paita+housut) myös hygienian varmistamiseksi
⁃ Pidetään mahdollisuuksien mukaan turvaväli muihin painijoihin
⁃ Pyydämme vanhempia mahdollisuuksien mukaan pysymään pois molskin vierestä harjoitusten ajan. Mikäli kuitenkin lapsenne tarvitsee apua tai tukea, voitte tulla harjoituksia katsomaan. Tällöin pyydämme käyttämään kasvomaskia.
⁃ Painijan ei tarvitse käyttää maskia. Liikunta kasvomaskin kanssa vaikeuttaa hengitystä, eikä kasvomaski kostuessa hiestä tai hengityksestä toimi halutulla tavalla. Pyrimme muilla tavoin suojaamaan itsemme ja toisemme mahdollisilta taudin leviämisiltä
⁃ Opetetaan lapsille oikea tapa yskiä tai aivastaa, mikäli sille tarve ja tämän jälkeen käsipesu 🙂

Me yhdessä Kotkan kaupungin kanssa pidämme huolen tilojen ja välineiden tehostetusta puhdistuksesta sekä desinfioimisesta, jotta voimme harjoitella turvallisesti!

Toivomme ettei uusia rajoituksia tule, jotta pääsisimme jatkamaan painikautta normaalisti syksyn ajan. Omalla toiminnallemme voimme tähän myös vaikuttaa eli pidetään yhdessä huolta ohjeiden noudattamisesta! 😊